blank

 

Супер промоција во нашите маркети во: Горно Лисисиче, Водно, Тафталиџе, Дебар Маало, Капиштец, Карпош, Аеродром и Стар Аеродром! Метро лосос котлети свежи по цена од 869 денари! Посететр не и уживајте во промотивната цена! Вие го заслужувате најдоброто и најквалитетното!
Промоцијата важи од 17.12 до 24.12.2022 год.
Рамстор – Добиј повеќе, Живеј подобро!🛒🛒