Предлог на неделата 📢
Сет 5+1 гратис од Schweppes 330 мл , Rosa 1,5л и Coca Cola 330 мл со супер цени🤩
Побрзајте количините се ограничени🛒
__________
Propozim i javës 📢
Set 5+1 gratis Schweppes 330 ml , Rosa 1,5 l dhe Coca Cola 330 ml me super çmime🤩
Shpejtoni sasitë janë të kufizuara🛒