blank

Вкусни производи и по супер цени , посетете не во најблискиот маркет⤵️
Акција на скараџиски колбас Lecker 450g по одлична цена од 139 денари и попуст од 13% во Kipper маркети!
_____________
Produkte të shijshme dhe me super çmime , na vizitoni në marketin më të afërt⤵️