blank

 

Неодоливи и вкусни сувомесни деликатеси од Gianni Negrini.
Акција на сувомеснати деликатеси Gianni Negrini по намалени цени и попуст до 11% во Tinex маркети
Понудата важи од 16.12.2021 до 07.01.2022 во сите Tinex маркети.