blank

 

Свеж сок Олимпус!🍊 100% природно! Супер цена во КАМ маркет👌

Акција на цеден сок од портокал Olympus 1L по екстра цена од 109 денари и попуст од 16% во КАМ маркети!

Искористете ја празничната понуда која трае до 31.12.!