Искористете ја можноста и набавете А класа цела мисирка 🦃 со ПРЕМИУМ квалитет, комплетно подготвена за печење! 🥰

Акција на цела мисирка Ronsard 2.6kg по намалена цена од 599 денари во КАМ маркети!

Искористете ја одличната понуда која трае до 22.12.!