🤩 СУПЕР АКЦИИ САМО во Вива фреш маркет!

Акција на јајца 20/1 по одлична намалена цена од 185 денари во Viva Fresh маркети!
🤩 SUPER AKSIONE VETËM në Viva Fresh Market!