blank

Уживајте во вкусен доручек со производите на намалување во Рамсторе!
Набавете си незаменливо освежувачки јогурт Збрегов од 1.75л по намалена цена од само 120 денари плус добивате 15 поени!
Комбинирајте со екстра вкусните пити на Пастери Хаус, кои се намалени по цена од 215 денари плус добивате 40 поени!
Пазарете со Рамстор Клуб Картичка, заштедете и соберете поени!
Рамстор – Добиј повеќе, Живеј подобро!