Во Киппер секогаш ќе најдете супер производи по НАЈНИСКИ ЦЕНИ НА ПАЗАРОТ🔴⚪️
Акција на ќебапи 500g по одлична намалена цена од 125 денари и попуст од 12% во Kipper маркети!
_________
Në Kipper gjithmonë do të gjeni super produkte me ÇMIME MË TË ULËTA NË TREG🔴⚪️