blank

 

Отсега во КАМ маркет ќе го пронајдете и нашиот Alpiko крем без додаден шеќер!👈

Без глутен и без палмино масло. Сега сите може да уживаат во вкусен чоко крем со дури 10% лешник! 🥰🤗

Акција на Alpiko крем без додаден шеќер 200g по одлична цена од 82 денари во КАМ маркети!