По повод денот на жената 8-ми Март за купени било кои 2 х Head&Shoulders шампон или регенератор добивате подарок цвеќе!🌷 *Акцијата важи за Рамстор маркетите во Рамстор Мол, Капитол Мол, Сити Мол, Горно Лисиче и Водно.

Рамстор – Добиј повеќе, Живеј подобро!🛒