Викендот може да започне релаксирано, со шолја кафе и добра музика!
Посетете го најблискиот Рамстор маркет и набавете Нескафе Голд 75г по супер цена од 135 денари плус ќе добиете 25 поени! Но, тоа не е се, исто така Паскалин кафе 200г по одлично намалена цена од 85 денари плус добивате 15 поени!
Побрзајте! Пазарете со Вашата Рамстор Клуб Картичка, заштедете и соберете поени!
Рамстор – Добиј повеќе, Живеј подобро!