АКЦИЈА од ПОНЕДЕЛНИК до ЧЕТВРТОК 06.03-09.03 🛒
🟢 БОНБОНИЕРА HAMLET 125гр. 149ден.
🟢 ТОАЛЕТНА ВОДА C-THRU 30мл. 229ден.
🟢 КОЗМЕТИЧКИ СЕТ МЛЕКО за тело 250мл. + ГЕЛ за туширање 250мл. + ДЕЗОДОРАНС 150мл. + КРЕМА универзална 75мл. NIVEA 559ден.
Ве очекуваме!