„Аларм промоција“: Шеќер Виталиа кафеав нерафиниран по екстра цена од 69 денари и попуст од 31% во Ramstore!

Рамсторе – Добиј повеќе, Живеј подобро!
*промоцијата важи до 16.01.2022