blank

Бамби плазма кекс 600г по супер промотивно намалена цена од 175 денари плус добивате 25 поени!
Припремете ја Вашата омилена Плазма торта или сличен друг десерт и уживајте во слатките вкусови!
Пазарете, штедете и собирајте поени во Рамстор!
Рамстор – Добиј повеќе, Живеј подобро!