blank

 

Банички со сирење 960g од брендот Sechi Pechi по екстра цена од 119 денари и попуст од 15% во КАМ маркети!

Искористете ја одличната акција која трае до 31.12.!

Се мислите што да подготвите за вкусен доручек?🤨 Ова е нашиот предлог! Омилените СечиПечи банички кои само треба да ги одмрзнете и испечете!🥳