blank

 

„Бомба мезе“ од КАМ: Салата со бел грав и зеленчук 540g по одлична цена од 57 денари и попуст од 11%!

Деликатесни производи од кам марката #SUNNYFANTASY кои значително ќе ги збогатат вкусовите на вашиот оброк! 🤩

Искористете го одличниот попуст кој трае до 22.12.!