blank

Доколку за денешниот ден планирате да подготвите вкусна торта во Рептил купете брашно, јајца и чоколадо по одлични цени🍰
☑Брашно за 40ден.
☑10 јајца за 99ден.
☑Чоколадо за готвење 55ден.

Пазарете со ❤️ и задоволство!
———————————————–
#РептилКлубКаталог #РептилСуперПонуда #ПазаретеСоСрцеИЗадоволство #КупувајИШтеди #Рептил