blank

Од ПОНЕДЕЛНИК 16.5 до ЧЕТВРТОК 19.5 ИСКОРИСТИ ЈА НАЈДОБРАТА АКЦИЈА во ТИНЕКС!
✔️КЕЧАП POMI 560гр. за само 49ден.
✔️ПИВО пченично OETTINGER 500мл. за само 37ден
✔️ПИВО OETTINGER 500мл. за само 37ден.
✔️БРИШАЧ 3слоен VIOLETA 2/1 за само 119ден.
👉Супер Тинекс East Gate Mall отворен и во недела 10:00-20:00ч.