Вашата трпеза збогатете ја со Василичарска кол пита со паричка 800Г по супер цена од 169ден.
ПРОМОЦИЈАТА ВАЖИ ОД 13.01-14.01.2022
Производот може да го најдете во делот на пекарата во маркетите:Сити Мол, Ново Лисиче, Горно Лисиче, Капитол Мол, Капиштец, Дебар Маало, Аеродром, Тафталиџе, Џевахир, Струмица, Струмица булевар, Куманово и Гостивар.