Во пресрет на велигденските празници, оваа недела во вашиот најблизок маркет на СТОКОМАК чаршафи со велигденски мотиви за побогата и повесела трпеза! 🥘🥗
👉Велигденски чаршав 60 х 60 cm (памучен), по супер цена од 64 денари.