🌟Уште еден СУПЕР ВИКЕНД ВО ВЕРО!🌟
Супер викенд акција во нашите пиљари, секогаш свежи производи по специјална цена.
Веро ве очекува! 🍑🍏🍇
Акцијата трае од 30.09-03.10