blank

Супер викенд во Веро и нова ексклузивна сорта на јаболка – Ред Лав! 🍎
Овој викенд во нашите пиљари ќе ги најдете највкусните зеленчук и овошје по специјална цена. 😊
Ја препорачуваме новата вкусна сорта на ЈАБОЛКО – РЕД ЛАВ, ексклузивна во нашите маркети, како совршен симбол на есенската сезона. РЕД ЛАВ е серија на сорти одгледувани од Маркус Кобелт во Швајцарија. Сортата потекнува од Швајцарија, а кај нас е одгледувана во Пелистерскиот предел исто како и другите јаболка.
Внатрешноста на Ред Лав јаболката е црвена, имаат киселкаст вкус и 40% повисок степен на антиоксиданти од другите сорти на јаболка.
Во пиљарите на Веро има сѐ што ви е потребно. Ве очекуваме! 😍
Акцијата трае од 07.10 до 10.10