blank

Овој викенд во Веро МЕСАРНИЦА! 🥩
Во Веро месарница по намалени цени можете да испланирате богат фамилијарен ручек со вкусни деликатеси и рецепти. 😊
Акцијата трае од 14.10 до 17.10.
Ве очекуваме!🥰