blank

Специјална топ 5 викенд понуда од 12 до 12 мај, од пиљарите нa FRUIT LAND
*Aкцијата е достапна во маркетите во Велес, Скопје и Битола
Секогаш свежо и внимателно одбрано овошје и зеленчук во Жито Маркети 🍀