blank
🛒На нашата пиљара понудата е секогаш разновидна и богата, а од неделната акција ја издвојуваме пиперката и краставицата🥒🌶.
Времетраење на акцијата: 19.05 – 21.05.2022
Пазарете со ❤️ и задоволство!
———————————————–