blank

Виолета производи со супер намалувања и поени!

✔️Виолета кујнски бришач XXL по супер цена од 180 ден. плус добивате 50 поени.

✔️ Виолета влажни марамици по намалена цена од 85ден. плус добивате 25 поени.

Ве очекуваме!

Рамстор – Добиј повеќе, Живеј подобро!