blank

Највкусните виршли од чисто пилешко и мисиркино месо – Wudy, 1 кг за само 169 денари.

Не ја пропуштајте оваа понуда само уште денес во маркетите на Стокомак!

#СтокомакСеИсплати#СекојДенарЕВреден✅