blank

 

Kупете Крас крашки пршут по супер цена од 1249ден за кг. и добијте 200 поени со Рамсторе Клуб картичка. Заштедете и собирајте поени! 🛒

Рамсторе-Добиј повеќе, Живеј подобро!