blank
🟢ТINEX GIVEAWAY🟢
Тинекс ви подарува производи за ладно мезе и вино, за совршена викенд дружба.
За да го добиете овој подарок потребно е да го направите следново:
👉следите ги профилите на TINEX на facebook и instagram
👉споделите ја оваа објава јавно на вашиот профил
👉ставите like на постот
👉означете двајца пријатели
Добитникот ќе биде објавен на 8.06.2022