blank

👉Исклучително вкусен грав со димена сланина 400 г, по супер цена од 89 денари – краткотрајна понуда во маркетите на Стокомак, не пропуштајте! ⏰
#СтокомакСеИсплати #СекојДенарЕВреден 👈