blank
“Поевтино, здравје!” 🔴⚪
Почнувајќи од Четврток (26.01.2023) 🛒 Киппер ви нуди ексклузивна понуда, избранo само за вас!
Нов Киппер леток и ова недела со голем број на акции и одлични производи по препознатливо ниски цени! 😍
Ве очекуваме во најблискиот маркет:
Штеди секој ден!