📢 Супер Акција на L.K.A. – Group Македонија која не смеете да ја пропуштите!
Од 09.03.2023 до 11.03.2023 – специјални цени на производи во сите Тамаро маркети во претстојната акција ❗️✅ Глобус слатка пченка 340гр – 55 денари;