blank

Се брзате и немате време или пак сакате вкусни сендвичи за пикник? Ние го имаме решението за Вас!
Ново во Рамстор маркетите – Твинс вкусни готови сендвичи за сечиј вкус!
✔️ Твинс класик пилешки сендвич 200г по цена од 95 денари!
✔️ Твинс класик пилешка шунка 200г по цена од 102 денари!
✔️ Твинс класик вегетеријански (посен) сендвич 210г по цена од 95 денари!
Пазарете, штедете и собирајте поени во Рамстор!
Рамстор – Добиј повеќе, Живеј подобро!