blank
👉За да ги скратите мислите и грижите околу ручекот / вечерата, ви предложуваме да ги подготвите оригиналните супер вкусни италијански макарони пене ригате и шпагети 500 г на Alberto Poiatti. 🇮🇹 🍝
Ексклузивно во Стокомак по извонредна цена од 41 денари!