blank

👉Влажни марамчиња Gorilla за чистење кожа во 🚗автомобил🚗
👉Деликатната кожа бара посебен третман за да ја задржи својата првобитна состојба. Со Gorilla марамчињата за чистење на кожни површини можете лесно да ја отстраните прашината и нечистотијата насобрани-наталожени во кожните и пластичните површини во вашиот автомобил.
👉Специјалниот лусион за бришење ја апсорбира нечистотијата и на тој начин ја чисти, омекнува и негува кожата во вашиот автомобил. Тоа ги прави кожните делови на вашиот автомобил светли, нежни и меки, притоа продолжувајќи го нивниот животен век.
👉Исчистената површина со Gorilla марамчињата добива долготрајна заштита, и висок сјај!
#НематеПотребаПовеќеДаГубитеВремеБарајќиЈаНајдобратаПонудаНиеВеќеГоСторивмеТоаЗаВас