blank

🍝 Alberto Poiatti 🍝

👉Врвно квалитетна Италијанска паста од дурум брашно, во пакување од 500 г, за брз и вкусен ручек само за љубителите на тестенините, по супер ниска цена оваа недела. ✅

#СтокомакСеИсплати #СекојДенарЕВреден