Неделна акција во Веро маркетите! 📢

🔴 Детергени Персил 6кг/3л 529 ден.
🔴 Тоалетна хартија Камелија премиум 3 слоеви 1/10 149 ден.

🗓 Понудата трае од 06.10 до 12.10.