📢Новиот ЗУР леток е тука за вас !
👇Во овој леток ќе најдете :
📌 Свинска плешка #Слога 🤩
📌 Кока Кола 1.250
📌 Замрзнато овошје по страшно добра цена
📌 ПИВО ПИВО И ПИВО 🥰😍
📌 #Panda тоалетна хартија 8+2
❤️ #Чоколади за сечиј вкус 🍫
📌 Прибор за Вашата кујна 👩‍🍳
📌 #Faks детергент за перење 6кг.
📌 Играчка хеликоптер на сензор.
Посетете го најблискиот Зур маркет и искористете супер понуди на супер квалитетни производи ! 🤝
*Акцијата трае до 21.09⏰
Пазарете со насмевка.🛒
Зур.🐘