blank
🍻🍻🍻Одлична акција на Златен Даб во Зур!🍻🍻🍻
Со купени 6 или 18 лименки Златен Даб 0.5 лит. добивате супер подарок, Златен Даб брендиран ранец или Златен Даб брендирана термо торба!😎
Акцијата трае до потрошување на количините!⏳
Пазарете со насмевка – Зур маркет🐘🛒