blank

👉 Детско столче, со димензии 37 x 39 x 44 cm (тежина 850 г) Во достапни бои: црвена, сина, портокалова, зелена, розева. По супер цена од 269 денари!
#СтокомакСеИсплати #СекојДенарЕВреден