blank

👉Почнувајќи од ПОНЕДЕЛНИК до СРЕДА оваа седмица во КАМ можете да пронајдете:

🍅Свеж и сочен РОЗЕВ ДОМАТ по одлична намалена цена од 49 денари и попуст од 25% !