Домашен димен колбас по одлична цена од 299 денари во Рептил маркети!

РЕПТИЛ БОЖИЌНА ПОНУДА! 📢
Одлични намалувања на врвно квалитетни производи во вашиот Рептил Маркет. ✨
Празниците се секогаш повкусни со Рептил.
Пазарете со ❤ и задоволство