blank

Не ја пропуштајте специјалната ПРАЗНИЧНА АКЦИЈА која почнува од денес во сите ВЕРО маркети! 🐣
Домашно јагнешко месо од 1кг за само 399 денари, a со секое 1/4 јагне добивате подарок пиво. 🎁