Специјална понуда од 07 до 13 септември 👌
✅ Сет крпи за кујна 3/1 35см*60см за 99 денари
✅ Прекривка за маса-мушама 105см*140см за 89 денари
Жито Маркети – Секогаш верни на вас! 💚