blank

 

ЕДИНСТВЕНА понуда само во СУПЕР ТИНЕКС East Gate Mall👌
Виски JAMESON 1л со супер цена 1299ден.
Наздравете и уживајте🥃
Не пропуштајте‼
Акцијата важи до 25.12.2021