blank

 

•НОВО И ЕКСКЛУЗИВНО ВО ТИНЕКС•
Колбаси HandL Tyrol
Дали знаевте дека историјата за Тиролските сурови колбаси започнала пред повеќе од 100 години? Во 1902 година била основана месара што претставува основа за успешна приказна, во 1926 година со дополнување на мешавина од билки се подобрува квалитетот на суровите колбасите, а уникатна арома ја добиваат бидејќи се пушени на буково дрво и сушени на планински воздух.