blank

САМО од ЧЕТВРТОК до САБОТА❗❗
🥑 Авокадо по цена од 219 ден/кг
👉Повеќе производи можете да погледнете со клик на еден од линковите:
До нашиот Веб-сајт: https://kam.com.mk/od-chetvrtok-do-sabota/
#kammarket #kam #каммаркет #кам #kammk #каммк