blank
🐝 Производи од прополис само во Тамаро 7 (АСНОМ) маркетот!
👉 Прополис спреј (10ml) – 150 денари
👉 Прополис спреј (20ml) – 185 денари
👉 Прополис FORTE спреј (10ml) – 177 денари
👉 Прополис FORTE спреј (20ml) – 215 денари
👉 Прополис JUNIOR спреј (10ml) – 145 денари
👉 Прополис JUNIOR капки (10ml) – 135 денари
👉 Прополис JUNIOR FORTE спреј (10ml) – 180 денари
👉 Прополис JUNIOR FORTE капки (10ml) – 167 денари
🔝 Одберете го за Вас или Вашите најмили соодветниот производ од Прополис во Тамаро 7 маркетот!