blank

Складирајте ја храната на вистински начин! Садови за складирање на храна од баросиликатно стакло или нерѓосувачки челик.

❗❗Само од ЧЕТВРТОК до САБОТА со ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ.

👉Погледнете го целиот КАМ леток со клик тука >>> https://bit.ly/3yGXmqI

#kammarket#kam#каммаркет#кам#kammk#каммк